HÍREK / BLOG

Krehorai túra

Az 1. gyalogtúra  a Gyík Polgári társulat szervezésében 2014 február 2án  lessz megtartva. Ismét a Motorest parkolóján találkozunk 10:00. A cél a Krehora lessz. Mindenkit kérünk időjáráshoz illően öltözködjönek. Harapni valót lehet hozni mivel megszokjuk osztani a gasztrologikus élményeinket.


Viszontlátásra a gyalogtúrán!

Gyík polgári társulás tagjai

Tizenegyedik túra - a tanösvény

A Tizenegyedik, november - decemberi gyalogtúra  a Gyík Polgári társulat szervezésében 2013 december 1én lessz megtartva. Ismét a Motorest parkolóján találkozunk 10:00. A cél a tanösvény lessz amelyet szeretnénk megjavítani, mivel több információs tábla eltűnt. Mindenkit kérünk időjáráshoz illően öltözködjönek. Harapni valót lehet hozni mivel megszokjuk osztani a gasztronomikus élményeinket. Az egész túra 6 óra hosszú lessz.

Viszontlátásra a gyalogtúrán!

Gyík polgári társulat tagjai

Megtisztítottuk az Apafalvai halastó környékét

Vasárnap 2013 október 20-án a Gyík Polgári társulás önkéntesei kitisztították az Apafalvai halastó környékét a nemkívánt szemettől. Három falu -Csáb, Dacsókeszi, Apafalva - polgármestere segített vagy valamilyen módon támogatta a tisztítást. 

Tizedik túra - Holica

A Tizedik, októberi gyalogtúra  a Gyík Polgári társulat szervezésében 2013 október 27én lessz megtartva. Ismét a Motorest parkolóján találkozunk 10:00. A cél a híres Holica (Príbeli mocsár) és a Csábi Bükk. A túra témája a víz lessz - miért vannak árvizek, szárazság, és mit tehetünk ez ellen. Mindenkit kérünk időjáráshoz illően öltözködjönek. Harapni valót lehet hozni mivel megszokjuk osztani a gasztronomikus élményeinket. Az egész túra 6 óra hosszú lessz.

Viszontlátásra a gyalogtúrán!

Gyík polgári társulat tagjai

Partnerek és támogatók

OPENnet.sk - Webdesign, E-shop Csáb község Szlovák Mezőgazdasági Egyetem, Kertészeti és tájtervezési kar, Nyitra KRAJ polgári társulás

Újdonságok

Elérhetőségek

GYÍK polgári társulás - A fenntartható fejlődésért

  • Cím: Na Parlagu 8/466, 99125 Csáb, Szlovákia
  • Tel: +421 907 291872
  • Email:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.